Šodien es parādīšu savu iecienītāko tomātu pagatavošanas veidu. Izrādās, ka tas ir tāds skaistums.
Šīs metodes priekšrocība ir tā, ka tā tiek veikta pēc iespējas ātrāk un vienkāršāk! Un starp īpašajiem virtuves piederumiem (tiem, kam nepatīk mūsdienu tehnika) mums ir nepieciešams tikai blenderis.
Un ziemā izņēmu šādu gardumu un uzreiz iemetu zupā vai pannā. Skaistums!
Kā gatavot
Paņemiet tomātus, labi nomazgājiet un katram tomātam izveidojiet šādus krustveida griezumus:
Ievietojiet tomātus dziļā traukā un pārlejiet tos ar verdošu ūdeni tā, lai tas pārklātos pāri visiem tomātiem. Atstāj uz 30-40 sekundēm:
Iegremdējiet aukstā ūdenī vai noskalojiet zem krāna un nomizojiet. Miziņa nokrīt ātri un viegli:
Tagad ievietojiet nomizotos tomātus blenderī un sasmalciniet tos biezenī. Tos var sagriezt šķēlītēs, bet man tie bija veseli:
Salejiet biezeni silikona cepšanas formās. Derēs arī ledus veidnes.
Lasi vēl: Iepriekš mana ķiploku raža sabojājās ļoti ātri. Tagad “ķiploku uzglabāšana” – stingri saskaņā ar žurnāla ieteikumiem (galvas tiek glabātas ilgu laiku)
Man bija šādas formas kēksiņiem:
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….
Tevi noteikti interesēs
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- Par aveņu krūmiem neaizmirstu pat decembrī: pie saknēm pietiek ar 3 ēdamkarotēm, lai ogas nākamgad kļūtu vēl saldākas
- “Mēs ar Valdi nolēmām tev neko nedāvināt. Mūsu dēls jau tā apber tevi ar dāvanām”, teica vīramāte manā dzimšanas dienā
- Ugunīgā Zirga gada favorīti: kurām 5 Zodiaka zīmēm veiksmes vilnis atnesīs laimi un izrāvienu
- Banka “Citadele” brīdina: liela daļa Latvijas iedzīvotāju var palikt bez pienācīgas pensjas
- Rimi veikalos gaidāmas lielas izmaiņas – Latvijā visu ieviesīs jau pēc 4 mēnešiem













